english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
Νταρεζάν Ομιρμπάγεφ

Φιλμογραφία
Επιλεκτική
1988 July (μμ)
1992 Kairat
1995 Heartbeat
1997 Killer
2001 The Road
2007 Shuga
2012 Student

Βιογραφία
Γεννήθηκε στο Καζακστάν το 1958. Κριτικός και θεωρητικός του κινηματογράφου, σπούδασε σκηνοθεσία στο VGIK της Μόσχας, απ’ όπου αποφοίτησε το 1987. Το 1992 γύρισε την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, Καϊράτ, που κέρδισε την Αργυρή Λεοπάρδαλη στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, το Αργυρό Montgolfiere στο Φεστιβάλ των Τριών Ηπείρων της Νάντης, και το Βραβείο των Κριτικών στο Φεστιβάλ του Στρασβούργου. Η ταινία του Καρδιογράφημα προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας και κέρδισε το Ειδικό Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ της Νάντης.

Eιδικές προβολές

Ο φοιτητής / Νταρεζάν Ομιρμπάγεφ

Ένας φοιτητής φιλοσοφίας υποφέρει από την έλλειψη χρημάτων και τη μοναξιά του. Αποφασίζει να σκοτώσει την ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος και τότε θα γνωρίσει τη δύναμη της συνείδησης. Όταν ερωτεύεται ένα κορίτσι, θα αναγκαστεί να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεών του. Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Φίοντορ Ντοστογιέφκσι Έγκλημα και τιμωρία.


Σκηνοθεσία:Νταρεζάν Ομιρμπάγεφ
Σενάριο:Darezhan Omirbayev
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Boris Troshev
Μοντάζ:Aizhan Bissenbinova
Ήχος:Iliya Biserov
Μουσική:Baurzhan Kuanys
Με τους:Nurlan Baitasov (ο φοιτητής), Maya Serikbayeva (Saniya), Edige Bolysbayev (ο ποιητής), Bakhytzhan Turdaliyeva (μητέρα του φοιτητή)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Media Luna, Germany T. +49 221 51091891 F. +49 221 51091899 info@medialuna.biz www.medialuna.biz
Παραγωγός:Limara Zheksembayeva
Παραγωγή:Kazakhfilm JSC, Kazakhstan T. +7 727 248 2022, +7 727 313 11 29 F. +7 727 313 11 29 prokat@kazakhfilmstudios.kz www.kazakhfilmstudios.kz
Χώρα Παραγωγής:Καζακστάν
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο
Διάρκεια:90'
Έτος Παραγωγής:2012
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 - 13:30 | ID:342
TZON KAΣΣABETHΣ:Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - 15:00 | ID:453
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία