english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
Γιαν Χρέμπεϊκ

Φιλμογραφία
Επιλεκτική
2000 Musíme si pomáhat/Παιχνίδια Διχασμού κι Εγκυμοσύνης
2003 Pupendo
2004 Horem pádem/Up and Down
2007 Medvídek/Teddy Bear
2008 I’m All Good/U me dobrý
2009 Nestyda/Shameless
2012 Svatá Ctverice/The Holy Quaternity

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Πράγα, το 1967, και σπούδασε σενάριο και μοντάζ, από το 1987 έως το 1991, στην Aκαδημία Kινηματογράφου της Πράγας (FAMU). Γύρισε τις πρώτες του μικρού μήκους ταινίες ενώ ήταν ακόμα φοιτητής, αποσπώντας θετικές κριτικές, καθώς και βραβεία σε σπουδαστικά φεστιβάλ. H πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία ήταν το μιούζικαλ Big Beat, που έκανε την πρεμιέρα του το 1993. Tο Mια ζεστή φωλιά έσπασε τα ταμεία στην Tσεχία, κάνοντας περισσότερα εισιτήρια από τις χολιγουντιανές παραγωγές, ενώ εκπροσώπησε την Tσεχία σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. H ταινία του Iστορίες διχασμού και... εγκυμοσύνης, ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.

Eιδικές προβολές

Η Αγία Τετράς / Γιαν Χρέμπεϊκ

Δύο μεσήλικα ζευγάρια που τα ενώνει κάτι περισσότερο από μια μακρόχρονη φιλία – τα ενώνει ο έρωτας. Είναι θέμα χρόνου πότε θα αναγκαστούν να εξηγήσουν στα παιδιά τους την κατάσταση...


Σκηνοθεσία:Γιαν Χρέμπεϊκ
Σενάριο:Michal Viewegh
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Martin Šácha
Μοντάζ:Vladimír Barák
Ήχος:Pavel Rejholec, Tomáš Zubek
Μουσική:Ondrej Galuška, Ondrej Kopicka
Κοστούμια:Katarína Štrbová Bieliková
Με τους:Jirí Langmajer, Hynek Cermak, Marika Prochazkova, Viktorie Cermakova, Ludek Munzar
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Monte Christo International Entertainment, USA T. +1 917 647 7587 F. +1 917 677 8300 sales@montecristoentertainment.com www.montecristoentertainment.com
Σχεδιασμός Παραγωγής:Milan Býcek
Παραγωγός:Rudolf Biermann
Παραγωγή:IN Film Praha T. +420 222 515 357 F. +420 222 510 613 infilm@infilm.cz www.infilm.cz
Χώρα Παραγωγής:Τσεχία
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:78'
Έτος Παραγωγής:2012
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012 - 19:30 | ID:125
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012 - 20:30 | ID:265
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία