english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
Αντριάν Σιτάρου

Φιλμογραφία
Επιλεκτική
1999 Death, My Girlfriend (μμ)
1999 The Soap (μμ)
2000 f (μμ)
2001 Last Kiss (μμ)
2004 About Biju (μμ)
2007 Κύματα (μμ)
2008 Κυριακάτικο ψάρεμα
2010 Το κλουβί (μμ)
2011 Din dragoste cu cele mai bune intentii/Best Intentions
2011 Chefu’/House Party (μμ)

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Ρουμανία το 1971 και σπούδασε πληροφορική στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα και σκηνοθεσία κινηματογράφου στο Βουκουρέστι. Έχει σκηνοθετήσει πολλές τηλεοπτικές και μικρού μήκους ταινίες. Για το σενάριο του Din dragoste cu cele mai bun intentii, της τελευταίας μεγάλου μήκους ταινίας του, κέρδισε μια θέση στο Cinéfondation των Καννών.

Ταινίες μικρού μήκους

Το πάρτι / Αντριάν Σιτάρου

Η Νέλι, 55 χρονών, πηγαίνει στο Βουκουρέστι για μερικές ημέρες, ενώ ο Νταν, ο 17χρονος γιος της, μένει μόνος στο σπίτι. Όταν επιστρέφει, οι γείτονές της σπεύδουν να την καλωσορίσουν, αφηγούμενοι λεπτομερέστατα πικάντικες ιστορίες από το πάρτι που διοργάνωσε ο γιος της κατά την απουσία της. Λίγο αργότερα, η συνάντηση της Νέλι με τον Νταν τής αποκαλύπτει πόσα λίγα ξέρει για τους φίλους της που μένουν στο ίδιο τετράγωνο.


Σκηνοθεσία:Αντριάν Σιτάρου
Σενάριο:Claudia Silișteanu
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Adrian Silișteanu
Μοντάζ:Andrei Gorgan
Ήχος:EMIL, Natasa Raab
Μουσική:EMIL, Natasa Raab
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Adrian Cristea
Με τους:Tania Filip (Neli), Emilian Marnea (Dan), Clara Vodă (Voichița), Natașa Raab (Iulica), Elena Ivanca (Viorica)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:4 Proof Film, Romania T. +40 21 326 0056 office@4prooffilm.ro www.4prooffilm.ro
Παραγωγός:Monica Lăzurean-Gorgan
Παραγωγή:4 Proof Film, Romani
Χώρα Παραγωγής:Ρουμανία
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:18'
Έτος Παραγωγής:2011
Βραβείο «Onda Curta»– Indie Lisboa International Independent FF 2012
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012 - 20:30 | ID:065
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - 18:00 | ID:464
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία