english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
Σερχάτ Καράασλαν

Φιλμογραφία

2009 5 Liras (μμ)
2009 Purgatory (μμ)
2010 Blood (μμ)
2010 Bicycle (μμ)
2011 Musa (μμ)



Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1984 στο Βάρτο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Το 2009 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Κινηματογράφου και Θεάτρου του Πανεπιστημίου Καντίρ Χας. Δουλεύει ως φαρμακοποιούς και γυρίζει τις ταινίες του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταινίες μικρού μήκους

Μούσα / Σερχάτ Καράασλαν

Μια μέρα, ο σκηνοθέτης Ζέκι Ντεμίρκουμπουζ επισκέπτεται τον πάγκο ενός πωλητή πειρατικών DVD με το όνομα Μούσα. Ο σκηνοθέτης παρατηρεί πως μια ταινία του πωλείται σε παράνομο αντίτυπο και κάνει μια πρόταση στον Μούσα.


Σκηνοθεσία:Σερχάτ Καράασλαν
Σενάριο:Serhat Karaaslan
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Ahmet Gençünal
Μοντάζ:Cahit Çeçen
Με τους:Aram Dildar, Serdar Orçin, Şehsuvar Aktaş, Cahit Çeçen, Musa Karagöz, Özge Keskin, Heves Duygu Tüzün
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Serhat Karaaslan, Turkey T. +90 532 685 6864 serhatkaraaslan@gmail.com
Παραγωγή:Serhat Karaaslan, Turkey
Χώρα Παραγωγής:Τουρκία
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:18'
Έτος Παραγωγής:2012
Ειδική Μνεία – 8th Akbank FF 2012, Turkey
Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής – IFSAK Short FF 2012, Turkey
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012 - 18:00 | ID:164
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 - 20:30 | ID:565
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία