english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
The Boy

Φιλμογραφία
2000 Καλή τάπα καρφίτσα (μμ)
2003 Κλαίς;
2006 Ροζ
2011 Ηλιοθεραπεία (μμ)
2012 Χιγκίτα

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Εργάζεται ως σκηνοθέτης κινηματογραφικών ταινιών και ως μουσικός. Το Χιγκίτα είναι η τρίτη του μεγάλου μήκους ταινία.

Κυρίως Πρόγραμμα

Χιγκίτα / The Boy

Το Μακρύ Νησί είναι ο τόπος αυτοεξορίας μας. Ο Εφιάλτης είναι ο Πατέρας μας. Η Ομιλία και η Ακοή είναι το δώρο του Εφιάλτη σε εμάς. Η Ησυχία είναι το δικό μας δώρο σε αυτόν. Η Οικογένεια μάς προστατεύει από τη Μόλυνση και τους Ταριχευτές. Το χώμα θα είναι το σημείο επιστροφής. Το αύριο είναι σήμερα. Σήμερα είναι η 13η ημέρα του Γαλάζιου Έτους 37.


Σκηνοθεσία:The Boy
Σενάριο:The Boy
Διεύθυνση Φωτογραφίας:The Boy
Μοντάζ:The Boy
Ήχος:The Boy
Μουσική:The Boy
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Βανέσσα Φερλέ
Κοστούμια:Βανέσσα Φερλέ
Μακιγιάζ:Βανέσσα Φερλέ
Με τους:Δάφνη Μανούσου (κορίτσι του ονείρου), Αργύρης Θανάσουλας (Aδαής), Αγγελική Καρυστινού (Ευριδίκη), Γιάννης Λασπιάς (σοφός- αντίληψη), Ιωάννα Σταυροπούλου (Ευριδίκη), Λεονάρντο Σφοντούρης (άνθρωπος οθόνη), The Boy (φωνή του πατέρα)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:The Boy klais81@hotmail.com
Παραγωγός:The Boy klais81@hotmail.com
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο
Διάρκεια:67'
Έτος Παραγωγής:2012
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 - 22:00 | ID:536
TΩNIA MAPKETAKH:Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012 - 17:00 | ID:634
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία