english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
Μανόλης Δαμιανάκης

Φιλμογραφία
2008 Κλαίρη (μμ)
2009 Κοινωνικές Επιχειρήσεις Κρήτης (ντοκ)
2009 Καλό Ταξίδι (μμ)
2010 Κυριακή κλειστά (μμ)
2011 Το κελάρι του Κουρούπη (ντοκ)
2012 Kame Koummando

Βιογραφία
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης απ’ όπου και κατάγεται. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία ώς τα 23 του και αργότερα την ακολούθησε επαγγελματικά. Η προσωπική του αναζήτηση και αγάπη για τις τέχνες τον οδήγησαν στον κινηματογράφο. Παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου στο New York College στην Αθήνα, κι ετοιμάζεται να αποφοιτήσει με πτυχίο σκηνοθεσίας. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά σποτ, βιντεοκλίπ κ.ά.

Κυρίως Πρόγραμμα

Kame Koummando / Μανόλης Δαμιανάκης

O Kame Koummando ζει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Επιθυμία του, το πνεύμα του να επιστρέψει πίσω στο χρόνο στον πλανήτη Γη. Βρίσκει έναν κόσμο υπό την κατοχή της Τρόικα και των οίκων αξιολόγησης. Τα κοινωνικά φαινόμενα βρίσκονται σε έξαρση και οι ανθρώπινες ψυχές είναι μπερδεμένες. Εμπαίζεται από τη φωνή των οίκων αξιολόγησής και της Τρόικα. Αποφασίζει να αναλάβει δράση, προκειμένου να βοηθήσει όλους τους λαούς... Ώσπου ο κακός Ζίντα τού κλέβει τον ασύρματο που τον κρατάει σε επικοινωνία με τη μονάδα του.


Σκηνοθεσία:Μανόλης Δαμιανάκης
Σενάριο:Μανόλης Δαμιανάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Φώτης Μήτσης
Μοντάζ:Μανόλης Δαμιανάκης
Ήχος:Πελίνα Καλληγιαννάκη
Μουσική:Ferma group
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Μανόλης Δαμιανάκης
Κοστούμια:Ourania Kay
Μακιγιάζ:Μαρία Δαμιανάκη
Με τους:Φώτης Αρμένης (Kame Koummando), Αγάπη Μανουρά (Bonny), Κώστας Δαμιανάκης (Zinda), Άννα Καλέργη, Γιάννης Στυβακτάκης, Κώστας Συμιακάκης, Μιχάλης Λεόντιος, Βαγγέλης Παπαδάκης, Μιχάλης Σκαρπαθιωτάκης, Μαρίκα Στεφανάκη
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Cinearth Motion Pictures Μανόλης Δαμιανάκης info@cinearth.gr www.cinearth.gr
Παραγωγός:Μανόλης Δαμιανάκης
Παραγωγή:Cinearth Motion Pictures
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο
Διάρκεια:78'
Έτος Παραγωγής:2012
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - 19:30 | ID:435
TΩNIA MAPKETAKH:Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012 - 15:00 | ID:633
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία