english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Eλληνικές Ταινίες 2012
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Αφιερώματα - Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Νυκτερινές Εικόνες
 Βραβεία LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 POSITIF Screening
 Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σκηνοθεσία
Αλεξάντερ Νάλι

Φιλμογραφία
2010 Collide (μμ)
2010 Heading West (ντοκ)
2011 Pawn & Rook (μμ)
2011 Gasmask (μμ)
2011 Dead Frost (μμ)
2011 Cain and Abel (μμ)
2011 Wimp (μμ)
2012 Τηλεμάχεια

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην αγγλική εξοχή. Πτυχιούχος κλασικής ιστορίας, έλαβε υποτροφία από το Central FilmSchool του Λονδίνου. Με ιδιαίτερη προτίμηση στη συγγραφή σεναρίων και ιστοριών βασισμένων στην ελληνική μυθολογία, έχει γράψει και σκηνοθετήσει πολλές μικρού μήκους ταινίες. Τα Τηλεμάχεια είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία.

Κυρίως Πρόγραμμα

Τηλεμάχεια / Αλεξάντερ Νάλι

Ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης, εμπνευσμένο από το ομηρικό έπος. Πρόκειται για το ταξίδι του Τηλέμαχου, ενός νεαρού αγοριού ελληνοαγγλικής καταγωγής, που το σκάει από το σπίτι του προς αναζήτηση του πραγματικού του πατέρα Ηλία, που ζει στο νησί της Σκιάθου. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο μόνος που έχει να πει μια τόσο σημαντική και συνάμα δραματική ιστορία.


Σκηνοθεσία:Αλεξάντερ Νάλι
Σενάριο:Alexander Nally
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Γαβριήλ Λουκέρης
Μοντάζ:Alexander Nally
Ήχος:Joseph Birch
Μουσική:Joshua Field
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Δήμητρα Λιάκουρα, Jenny Hawes
Κοστούμια:Δήμητρα Λιάκουρα, Jenny Hawes
Μακιγιάζ:Ursula Gruber
Με τους:Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ηλίας), Patrick Fryer (Telemachus), Andrew Paul (Antony), Florence Hall (Emily), Ελένη Αποστολοπούλου (Δέσποινα), Sonny Gill Dulay (Omar), Lysette Anthony (Penelope), Harvey Virdi (Hafa)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Matchbox Productions Ltd, UK Alexander Nally T. +44203 468 1804 alexander.nally@matchboxproductions.co.uk www.matchboxproductions.co.uk
Παραγωγός:Δήμητρα Γυφτοπούλου dimitra@matchboxproductions.co.uk
Παραγωγή:Matchbox Productions Ltd
Χώρα Παραγωγής:Μεγ. Βρετανία-Ελλάδα
Φορμά:HDCAM Έγχρωμο
Διάρκεια:119'
Έτος Παραγωγής:2012
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012 - 19:30 | ID:235
TΩNIA MAPKETAKH:Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - 21:30 | ID:436
Επιστροφή
Χορηγοί








ThessFest

Follow filmfestivalgr on Twitter
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία