Thessaloniki Documentary Festival
 
tdf.filmfestival.gr
           




Σκηνοθεσία
Γκαστόν Ντουπράτ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική με)
1998 Enciclopedia
2003 Yo presidente
2008 El hοmbre de al lado
2014 Living Stars
2016 El ciudadano ilustre

Βιογραφία
Μαζί με τον Μαριάνο Κον είναι σκηνοθέτες και παραγωγοί του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ίδρυσαν και διηύθυναν δύο τηλεοπτικά κανάλια, ενώ εισήγαγαν πολλές πρωτότυπες φόρμες στην τηλεόραση, όπως το πρώτο ριάλιτι στον κόσμο, το Televisión Abierta (1999). Οι ταινίες τους έχουν διακριθεί σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Μαριάνο Κον

Φιλμογραφία
(επιλεκτική με)
1998 Enciclopedia
2003 Yo presidente
2008 El hοmbre de al lado
2014 Living Stars
2016 El ciudadano ilustre

Βιογραφία
Με τον Γκαστόν Ντουπράτ είναι σκηνοθέτες και παραγωγοί του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ίδρυσαν και διηύθυναν δύο τηλεοπτικά κανάλια, ενώ εισήγαγαν πολλές πρωτότυπες φόρμες στην τηλεόραση, όπως το πρώτο ριάλιτι στον κόσμο, το Televisión Abierta (1999). Οι ταινίες τους έχουν διακριθεί σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Aνοιχτοί Oρίζοντες

Ο επιφανής πολίτης / Γκαστόν Ντουπράτ, Μαριάνο Κον

Διαβάζοντας ανάμεσα στις αράδες της ιστορίας, το φιλμ κοιτάζει με αιχμηρό χιούμορ μια σειρά από θεματικές: από τη στενομυαλιά της επαρχίας ώς την ευθύνη ενός συγγραφέα και το δίκοπο μαχαίρι της φήμης. Ο ήρωάς του, ένας Αργεντινός βραβευμένος με Νόμπελ συγγραφέας που ζει στην Ευρώπη, αποφασίζει να επιστρέψει στην πόλη που γεννήθηκε και την οποία δεν έχει επισκεφθεί εδώ και 30 χρόνια, προκειμένου να βραβευτεί για το έργο του. Μόνο που οι κάτοικοι της πόλης που χρησιμοποιεί ως σκηνικό σε όλες τις ιστορίες του δεν θα είναι όλοι τόσο εύκολοι να τους διαχειριστεί όσο οι χαρακτήρες στα βιβλία του. 


Σκηνοθεσία:Γκαστόν Ντουπράτ, Μαριάνο Κον
Σενάριο:Andres Duprat
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Mariano Cohn & Gaston Duprat
Μοντάζ:Jeronimo Carranza
Ήχος:Adrian De Michele
Μουσική:Toni M. Mir
Κοστούμια:Laura Donari
Με τους:Oscar Martínez, Dady Brieva, Andrea Frigerio, Manuel Vicente
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Latido Films latido@latidofilms.com www.latidofilms.com
Ελληνική διανομή:One From the Heart lefteris@onefromtheheart.gr www.onefromtheheart.gr
Σχεδιασμός Παραγωγής:Maria Eugenia Sueiro
Παραγωγός:Fernando Sokolowicz
Συμπαραγωγοί:Mariano Cohn, Gaston Duprat, Juan Pablo Gugliotta, Nathalia Videla Pena, Adolfo Blanco
Παραγωγή:Arco Libre, Televisión Abierta, Magma Cine, A Contracorriente Films, Aleph Cine
Χώρα Παραγωγής:Αργεντινή-Ισπανία
Φορμά:Έγχρωμο
Διάρκεια:120'
Έτος Παραγωγής:2016
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 20:30 | ID:746
Επιστροφή
Χορηγοί



 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία