Thessaloniki Documentary Festival
 
tdf.filmfestival.gr
           




Σκηνοθεσία
Ρόνι Τρόκερ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2007 Amor precario
2012 Eiszeit Frozen
2013 The Immaculates
2015 Estate Summer
2016 Οι ερημίτες The Eremites

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1978 στο Μπολτσάνο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου του Μπουένος Άιρες και κέρδισε υποτροφία για τη σχολή Le Fresnoy - Studio National des Arts Contemporains στη Λιλ. Η μικρού μήκους ταινία του Gli Immacolati προβλήθηκε σε περισσότερα από 60 διεθνή φεστιβάλ. Η τελευταία του μικρού μήκους ταινία Estate έκανε πρεμιέρα στην Μπερλινάλε του 2016.

Aνοιχτοί Oρίζοντες

Οι ερημίτες / Ρόνι Τρόκερ

Ερημίτης γεννιέσαι ή γίνεσαι; Μπορεί κανείς να νιώσει μεγαλύτερη μοναξιά ανάμεσα στο πλήθος παρά σ’ ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα σε μια πλαγιά των Άλπεων; Παρότι ήδη τριαντάρης, ο εσωστρεφής Άλμπερτ εξακολουθεί να άγεται και να φέρεται από την πανταχού παρούσα μητέρα του, Μαριάνε. Για να ξεφύγει από την καταπίεσή της, ο Άλμπερτ εγκαθίσταται σ’ ένα κοντινό χωριό. Εκεί εργάζεται σκληρά σ’ ένα λατομείο εξόρυξης μαρμάρου, ωστόσο κοινωνικά δυσκολεύεται πολύ να ενταχθεί, και επιστρέφει κάθε τόσο στο πατρικό του. Η Μαριάνε θέλει να τον προστατέψει από τη φτώχια και τη μοναξιά της ζωής στο αγρόκτημα. Ο φόβος της αυτός θα την κάνει να κρατήσει ένα τρομερό μυστικό...


Σκηνοθεσία:Ρόνι Τρόκερ
Σενάριο:Ronny Trocker, Rolando Grumt Suarez
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Klemens Hufnagl
Μοντάζ:Julia Drack
Ήχος:Niklas Kammertons
Κοστούμια:Nastassja Kinspergher
Με τους:Andreas Lust, Ingrid Burkhard, Orsolya Toth, Hannes Perkmann, Peter Mitterrutzner
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Cercamon hello@cercamon.biz www.cercamon.biz
Σχεδιασμός Παραγωγής:Stefan Oppenlander
Παραγωγός:Susanne Mann, Paul Zischler
Παραγωγή:Zischlermann filmproduktion
Χώρα Παραγωγής:Γερμανία-Αυστρία
Φορμά:Έγχρωμο
Διάρκεια:111'
Έτος Παραγωγής:2016
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 19:45 | ID:826
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 13:00 | ID:923
Επιστροφή
Χορηγοί



 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία