Thessaloniki Documentary Festival
 
tdf.filmfestival.gr
           




Σκηνοθεσία
Κότζι Φουκάντα

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2008 Human Comedy in Tokyo
2013 Hotori No Sakuko
2015 Sayonara
2016 Harmonium

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1980 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Εργάζεται ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός.

Aνοιχτοί Oρίζοντες

Harmonium / Κότζι Φουκάντα

Τα υλικά ενός θρίλερ ή μιας αρχαίας τραγωδίας συνθέτουν εδώ ένα προσωπικό μα εκρηκτικό δράμα για το έγκλημα και την τιμωρία, τη συγχώρεση ή την εκδίκηση, δίχως να προσφέρει εύκολες απαντήσεις. Ο Τόσιο προσλαμβάνει τον Γιάσακα για να δουλέψει στο εργαστήριό του. Αυτός ο παλιός γνώριμος, που μόλις αποφυλακίστηκε, αρχίζει να ανακατεύεται στην οικογενειακή ζωή του Τόσιο.


Σκηνοθεσία:Κότζι Φουκάντα
Σενάριο:Koji Fukada
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Kenichi Negishi
Μοντάζ:Koji Fukada
Ήχος:Junji Yoshikata, Olivier Goinard
Μουσική:Hiroyuki Onogawa
Κοστούμια:Keiko Murashima
Με τους:Mariko Tsutsui, Tadanobu Asano, Taïga, Kanji Furutachi
Παγκόσμια εκμετάλλευση:mk2 ola.byszuk@mk2.com www.mk2.com
Ελληνική διανομή:Strada Films info@stradaent.gr www.stradafilms.gr
Σχεδιασμός Παραγωγής:Kensuke Suzuki
Παραγωγός:Masa Sawada, Hiroshi Niimura
Παραγωγή:Comme des Cinemas, Nagoya Broadcasting Network
Χώρα Παραγωγής:Ιαπωνία-Γαλλία
Συμπαραγωγή:MAM Films
Φορμά:Έγχρωμο
Διάρκεια:118'
Έτος Παραγωγής:2016
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 20:30 | ID:846
Επιστροφή
Χορηγοί



 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία