Thessaloniki Documentary Festival
 
tdf.filmfestival.gr
           




Σκηνοθεσία
Σεμπαστιάν Λάουντενμπαχ

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
1999 Journal  
2006 Morceau  
2009 Regarder Oana  
2010 Vasco  
2016 La Jeune fille sans mains 

Βιογραφία
Σκηνοθέτης και εικονογράφος. Γύρισε ταινίες animation, μεταξύ άλλων και το Journal, που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν, και το Vasco, που προβλήθηκε στις Κάννες. Από το 2001 διδάσκει στην Ανώτερη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών. Η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία Το κορίτσι δίχως χέρια είναι εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένη στο χέρι.

Film Forward

Το κορίτσι δίχως χέρια / Σεμπαστιάν Λάουντενμπαχ

Ανυψώνοντας το κινούμενο σχέδιο σε μαγευτική τέχνη, η ταινία αυτή μεταμορφώνει ένα παραμύθι των αδελφών Γκριμ σε ποιήση για τα μάτια. Σε δύσκολους καιρούς, ένας μυλωνάς πουλά την κόρη του στο Διάβολο. Το κορίτσι, που προστατεύεται από την αγνότητά της, δραπετεύει, αλλά χάνει τα χέρια της. Καθώς απομακρύνεται από την οικογένειά της, συναντά τη θεά του νερού, έναν ευγενή κηπουρό κι έναν πρίγκιπα στο κάστρο του. Ένα μακρύ ταξίδι προς το φως...


Σκηνοθεσία:Σεμπαστιάν Λάουντενμπαχ
Σενάριο:Sebastien Laudenbach
Μοντάζ:Santi Minasi, Sebastien Laudenbach
Ήχος:Julien Ngo-Trong, Romain Anklewicz, Xavier Marsais, Nicolas Sacco
Μουσική:Olivier Mellano
Με τους:(Με τις φωνές των) Anais Demoustier, Jeremie Elkaim, Elina Lowensohn
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Pyramide International avalentin@pyramidefilms.com www.pyramidefilms.com
Παραγωγός:Jean-Christophe Soulageon
Παραγωγή:Les Films Sauvages
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία
Συμπαραγωγή:David Thion, Philippe Martin (LES Films Pelleas)
Φορμά:Έγχρωμο
Διάρκεια:76'
Έτος Παραγωγής:2016
Ημέρα Γαλλοφωνίας TV5MONDE
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 - 17:45 | ID:455
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 18:00 | ID:945
Επιστροφή
Χορηγοί



 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία