Thessaloniki Documentary Festival
 
tdf.filmfestival.gr
           



 Διεθνές Διαγωνιστικό
 Εκτός Συναγωνισμού
 Aνοιχτοί Oρίζοντες
 2 ή 3 πράγματα που ξέρω γι'αυτήν
 Eιδικές προβολές
 Ταινίες Έναρξης και Λήξης
 Αντι/Κατοπτρισμοί
 Film Forward
 Round Midnight
 Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου 2016
 Mατιές στα Bαλκάνια
 Αφιερώματα
 Bραβείο LUX Eυρωπαϊκού Kοινοβουλίου
 Νεανική Οθόνη
 40 χρόνια – Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου

Σκηνοθεσία
Άνα Φελίτσια Σκουτέλνικου

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2007 Intre Ziduri
Between Walls
2008 Die Spielerin
The Player
2010 Hinterhof
Backyard
2012 Panihida
Αγρύπνια
2016 Anishoara

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Μολδαβία. Μετά από τέσσερα χρόνια διαμονής στο Μπενίν της Δυτικής Αφρικής, όπου εργάστηκε στο θέατρο, μετακόμισε στο Βερολίνο και σπούδασε σκηνοθεσία στη Γερμανική Ακαδημία Τηλεόρασης και Κινηματογράφου (DFFB). Πριν από τις σπουδές της, εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτις του Ρουμάνου σκηνοθέτη Κριστιάν Μουντζίου. Οι μικρού μήκους της έχουν βραβευτεί σε πολλά διεθνή φεστιβάλ.

Kυρίως Πρόγραμμα

Ανισοάρα / Άνα Φελίτσια Σκουτέλνικου

Η Ανισοάρα είναι μια δεκαπεντάχρονη που ζει σ’ ένα μικρό χωριό της Μολδαβίας, ανάμεσα στους λόφους, καταμεσής μιας γραφικής κοιλάδας. Ένα καλοκαίρι, νιώθει για πρώτη φορά το συναρπαστικό σκίρτημα του πρώτου έρωτα. Το χειμώνα, η Ανισοάρα ταξιδεύει για πρώτη φορά στη θάλασσα μαζί με τον νέο που ερωτεύτηκε. Την άνοιξη τον λαχταρά, αλλά αυτός επιστρέφει με μια έκπληξη. Είναι η τελευταία χρονιά της παιδικής ηλικίας της Ανισοάρα, προτού αυτή περάσει το κατώφλι της ενηλικίωσης.


Σκηνοθεσία:Άνα Φελίτσια Σκουτέλνικου
Σενάριο:Ana-Felicia Scutelnicu
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Luciano Cervio, Cornelius Plache, Max Preiss
Μοντάζ:Hannah Schwegel
Ήχος:Stephan Bruns, Manja Ebert, Stephan Franz, Niklas Kammertöns
Κοστούμια:Vasiluţa Vasilache
Με τους:Ana Morari, Andrei Morari, Dragoș Scutelnicu, Petru Roşcovan, Veronica Cangea
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Pluto Film Distribution Network info@plutofilm.de www.plutofilm.de
Σχεδιασμός Παραγωγής:Nicolae Sliusari
Παραγωγός:Jonas Weydemann & Jakob D. Weydemann
Παραγωγή:Weydemann Bros.
Χώρα Παραγωγής:Γερμανία-Μολδαβία
Συμπαραγωγή:DFFB (Deutsche Film und Fernsehakademie Berlin GmbH & RBB
Φορμά:Έγχρωμο
Διάρκεια:106'
Έτος Παραγωγής:2016
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 18:00 | ID:165
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 18:00 | ID:265
Επιστροφή
Χορηγοί



 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία