english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus

Σκηνοθεσία
Πανγκ Χο-τσέουνγκ
Φιλμογραφία
2001 Maai hung paak yan/You Shoot, I Shoot
2003 Daai cheung foo/Men Suddenly in Black
2004 Gung ju fuk sau gei/Beyond Our Ken
2005 AV
2006 Isabella
2007 Ceot Oi Kap Gei/The Exodus

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1973 και σκηνοθετούσε ταινίες από τα εφηβικά του χρόνια.Έγινε γνωστός από το μυθιστόρημα Fulltime Killer που σημείωσε υψηλές πωλήσεις. Έχει εξερευνήσει ποικίλα είδη και στιλ, σκηνοθετώντας ταινίες που απέσπασαν θετικές κριτικές και πολλά βραβεία. Αυτή την περίοδο προετοιμάζει την ταινία Trivial Matters, μεταφορά από την ομότιτλη συλλογή διηγημάτων του.

ID-07

Έξοδος / Πανγκ Χο-τσέουνγκ

Η ταινία ακολουθεί τον υπαστυνόμο Τσιμ που προσπαθεί να φέρει εις πέρας τη νέα του αποστολή: να σώσει την ανθρωπότητα (τουλάχιστον το αρσενικό της μισό) από μια ύπουλη συμμορία γυναικών που έχουν συνωμοτήσει για να εξαφανίσουν τους άνδρες. Ο Τσιμ συνειδητοποιεί σταδιακά ότι η υπόγεια οργάνωση έχει διαπεράσει όλα τα στρώματα της κοινωνίας, ακόμη και την αστυνομία. Εν αγνοία του, ακόμη και η γυναίκα του, η Τσέουνγκ, ήταν κάποτε μέλος της θανάσιμης οργάνωσης, παραιτήθηκε όμως χάρη για της αγάπης και της πίστης της στον Τσιμ. Σύντομα, όμως, η Τσέουνγκ θ’ ανακαλύψει ότι ο Τσιμ την απατά…


Σκηνοθεσία:Πανγκ Χο-τσέουνγκ
Σενάριο:Pang Ho-cheung, Cheuk Wan-chi, Jimmy Wan
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Charlie Lam
Μοντάζ:Stanley Tam
Ήχος:Kinson Tsang
Μουσική:Gabriele Roberto
Σκηνικά:Pang Ho-cheung
Κοστούμια:Pang Ho-cheung
Με τους:Simon Yam, (Tsim Kin Yip),Annie Liu (Cheung Fong), Irene Wan (Pun Siu Yuen), Nick Cheung (Kwan Ping Man), Maggie Shiu (Fong Chi Tsing)
Παραγωγός:Pang Ho-cheung
Παραγωγή:Filmko Entertainment, China
Χώρα Παραγωγής:Χονγκ Κονγκ (Κίνα)
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:94'
Έτος Παραγωγής:2007
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007 - 1:00
TZON KAΣΣABETHΣ:Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007 - 1:00
Επιστροφή
Masterclasses
John Malkovich
132KB
Αlfonso Cuaron
157KB
David Strathairn & Chris Cooper
161KB
Diego Luna – Pablo Cruz
179KB
Joe Swanberg
160KB
John Sayles
185KB
Danny Glover
167KB
Jim Gianopulos
179KB
Internet Blogs
225KB

Industry Centre
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ