english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus

Σκηνοθεσία
Ναγκί Νεμάτι

Φιλμογραφία
Επιλεκτική Φιλμογραφία
1997 Like the Umbrella of the Kids (μμ)
1999 The Lost Homework (μμ)
2000 The Children’s Songs (μμ)
2004 Free Line (μμ)
2005 With Him (μμ)
2006 One Day, One Man (μμ)
2007 An seh/Those Three

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1977 στο Ιράν και αποφοίτησε από το Τμήμα Σκηνοθεσίας του Κολεγίου Soureh του Ισφαχάν το 2004. Ξεκίνησε κάνοντας ταινίες μικρού μήκους ήδη απ’ το 1993. Η ταινία του "Σαν την ομπρέλα των παιδιών" κέρδισε πολλά εθνικά βραβεία. Τα Το χαμένο μάθημα και Τα τραγούδια των παιδιών κέρδισαν επιπλέον βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών για Παιδιά του Ισαφαχάν. Προκειμένου να ολοκληρώσει το φιλόδοξο σχέδιο της ταινίας "Αυτοί οι τρεις", ο σκηνοθέτης δούλεψε με τους συνεργάτες του για περισσότερο από δύο χρόνια σε μια περιτριγυρισμένη από χιόνι περιοχή του Ιράν. Εργάζεται στη χώρα του ως σεναριογράφος, μοντέρ, ηθοποιός και φωτογράφος.

ID-07

Αυτοί οι τρείς / Ναγκί Νεμάτι

Όταν τρεις άντρες λιποτακτούν από τη στρατιωτική τους εκπαίδευση στην ιρανική έρημο, πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να καταφέρουν να επιζήσουν σ’ ένα αμείλικτο φυσικό περιβάλλον.Ο Γιούσεφ, ο Νταριούς και ο Εσσί εγκαταλείπουν το στρατιωτικό κομβόι και περιπλανιούνται στο χειμωνιάτικο τοπίο.Δείχνουν να μην έχουν σχεδιάσει τίποτ’ άλλο εκτός από την απόδρασή τους.Χαμένοι και χωρίς πυξίδα σ’ έναν κόσμο χωρίς αναγνωρίσιμα σημάδια στον ορίζοντα, γρήγορα καταλήγουν να τσακώνονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ώσπου η τυχαία συνάντηση μ’ έναν άντρα κι ένα παιδί τούς οδηγεί σ’ ένα εγκαταλελειμμένο χωριό, όπου η συνάντησή τους με τη Φατιμέ, μιας εγκύου πρόσφυγα που κάποιοι λήστεψαν και παράτησαν σ’ αυτόν το ερειπωμένο τόπο, ανατρέπει τα πάντα.


Σκηνοθεσία:Ναγκί Νεμάτι
Σενάριο:Naghi Nemati
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Hooman Behmanesh
Μοντάζ:Naghi Nemati, Majid Mostafavi
Ήχος:Ebrahim Irajzad, Behrouz Shahamat
Κοστούμια:-Καλλιτεχνική διεύθυνση:Naghi Nemati
Με τους:Yousef Yazdani, Dariush Ghazbani, Esmail Movahedian, Javad Saremi, Fatemeh Mir Soleimanifard
Παραγωγός:Mohammad-Reza Sharafoddin
Παραγωγή:Andish Film, Iran
Χώρα Παραγωγής:Ιράν
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:80'
Έτος Παραγωγής:2007
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2007 - 18:00
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007 - 19:30
Επιστροφή
Masterclasses
John Malkovich
132KB
Αlfonso Cuaron
157KB
David Strathairn & Chris Cooper
161KB
Diego Luna – Pablo Cruz
179KB
Joe Swanberg
160KB
John Sayles
185KB
Danny Glover
167KB
Jim Gianopulos
179KB
Internet Blogs
225KB

Industry Centre
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ