english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus

Σκηνοθεσία
Σωτήρης Γκορίτσας

Φιλμογραφία
1990 Δέσποινα
1993 Απ’ το χιόνι
1997 Βαλκανιζατέρ
2001 Μπραζιλέρο
2007 Παρέες

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και κινηματογράφο στο Λονδίνο.

Ταινίες Μυθοπλασίας

Παρέες / Σωτήρης Γκορίτσας

Άνοιξη, Μεγάλη Εβδομάδα. Στο Πήλιο μια παρέα Αθηναίων σε διακοπές ανακαλύπτει στην αυλή της το πτώμα ενός αγνώστου. Προσπαθώντας ν’ αποφύγουν την κατηγορία του φόνου, συγκρούονται όχι μόνο με τους ντόπιους, αλλά κυρίως μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα της προσωπικής τους ζωής. Μια περιπέτεια φίλων και ζευγαριών.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας : Quick Time / Windows Media Player


Σκηνοθεσία:Σωτήρης Γκορίτσας
Σενάριο:Σωτήρης Γκορίτσας
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Σταμάτης Γιαννούλης
Μοντάζ:Τάκης Κουμουνδούρος
Ήχος:Δημήτρης Αθανασόπουλος
Μουσική:Νίκος Πορτοκάλογλου
Σκηνικά:Γιούλα Ζωιοπούλου
Κοστούμια:Νταίζη Κουράση
Μακιγιάζ:Εύη Ζαφειροπούλου
Με τους:Μαρία Πρωτόπαπα (Μαρίνα), Βαγγέλης Μουρίκης (Αντρέας), Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Χάρης), Λένα Κιτσοπούλου (Λίνα), Εύη Δαελή (Μυρσίνη), Ερρίκος Λίτσης (Κώστας), Κώστας Ξυκομηνός (Θέμης), Γιώργος Γιαννόπουλος (Τέρης), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Ηλίας)
Παραγωγός:Σωτήρης Γκορίτσας
Παραγωγή:Sogo Films
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Συμπαραγωγή:ΕΚΚ, ΕΡΤ ΑΕ, Multichoice Hellas-Nova (Ελλάδα)
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:85'
Έτος Παραγωγής:2007
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007 - 15:00
ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ:Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007 - 18:00
OΛYMΠION:Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 - 17:45
Επιστροφή
Masterclasses
John Malkovich
132KB
Αlfonso Cuaron
157KB
David Strathairn & Chris Cooper
161KB
Diego Luna – Pablo Cruz
179KB
Joe Swanberg
160KB
John Sayles
185KB
Danny Glover
167KB
Jim Gianopulos
179KB
Internet Blogs
225KB

Industry Centre
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ