english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus

Σκηνοθεσία
Νικόλας Δημητρόπουλος

Φιλμογραφία
2001 Small Fish
2004 Cold Living
2005 Amazing Adventures UK (ντοκ.)
2006 Amazing Adventures USA (ντοκ.)
2007 Alter Ego

Βιογραφία
Έχει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία στο χώρο του κινηματογράφου. Έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως σκηνοθέτης και παραγωγός σε πολλές μικρού μήκους ταινίες και ντοκιμαντέρ (Imagining Ithaca,Amazing Adventures of a Nobody, Silent Houses), σε βιντεοκλίπ (Come My Angel, Famous, Lullaby), αλλά και σε διαφημιστικά σποτ και εταιρικά βίντεο (Nescafe, Shell, Microsoft). Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και με το μοντάζ, για το οποίο έχει βραβευτεί στο New York Film Festival για την ταινία Do you Like Chinese?

Ταινίες Μυθοπλασίας

Alter Ego / Νικόλας Δημητρόπουλος

Alter Ego: ένα επιτυχημένο ελληνικό ροκ συγκρότημα με εκατοντάδες φαν να παραληρούν σε κάθε τους συναυλία, σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Δόξα, επιτυχία, χρήματα, μέσα σ’ έναν κόσμο λάμψης και ματαιοδοξίας που δεν είναι πάντα τόσο φανταχτερός όσο δείχνει. Το Alter Ego είναι μια ταινία για την ωρίμανση και τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης, ακόμα και όταν όλα γύρω αρχίζουν να καταρρέουν. Μια ταινία στην οποία το γέλιο διαδέχεται το κλάμα. Μία ταινία για τη μουσική της ζωής

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας : Quick Time / Windows Media Player


Σκηνοθεσία:Νικόλας Δημητρόπουλος
Σενάριο:Βάνα Δημητρίου, Νικόλας Δημητρόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Διονύσης Κιτσίκης
Μοντάζ:Γιώργος Μαυροψαρίδης
Ήχος:Νίκος Παπαδημητρίου
Μουσική:Χρήστος Σούμκας
Σκηνικά:Δημήτρης Κατσίκης
Κοστούμια:Χριστίνα Χατζαρίδου
Μακιγιάζ:Εύη Ζαφειροπούλου
Με τους:Σάκης Ρουβάς (Στέφανος), Δανάη Σκιάδη (Αριάδνη), Ντορέττα Παπαδημητρίου (Νεφέλη), Κωστής Καλλιβρετάκης (Φίλιππος), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Τίμος), Λαέρτης Μαλκότσης (Αντρέας), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Αργύρης), Μαίρη Λούση (Ρούλα), Ευδοκία Στατήρη (Νάντια), Κατερίνα Μισιχρόνη (Αφροδίτη)
Παραγωγός:Λίλυ Παπαδοπούλου
Παραγωγή:Village Roadshow Productions Hellas
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:99'
Έτος Παραγωγής:2007
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2007 - 14:30
OΛYMΠION:Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007 - 17:00
ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ:Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007 - 18:00
Επιστροφή
Masterclasses
John Malkovich
132KB
Αlfonso Cuaron
157KB
David Strathairn & Chris Cooper
161KB
Diego Luna – Pablo Cruz
179KB
Joe Swanberg
160KB
John Sayles
185KB
Danny Glover
167KB
Jim Gianopulos
179KB
Internet Blogs
225KB

Industry Centre
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ