english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus

Σκηνοθεσία
Πάνος Καρκανεβάτος

Φιλμογραφία
Επιλεκτική
1985 103 μεγάκυκλοι (μμ)
1985 Spot (μμ)
1989 Fragile (μμ)
1990 Τραγούδι για την Ήπειρο (ντοκ.)
1994 Χώμα και νερό
2003 Πνοή της γης (ντοκ.)
2007 Πύργος-Παρθενών (ντοκ.)
2008 Αθανασία

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε σινεμά στην Αθήνα και την Ευρώπη. Είναι απόφοιτος του EAVE (1990-91). Το 1993 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Verga Film Productions. Παράγει και σκηνοθετεί ταινίες μυθοπλασίας και δημιουργικά ντοκιμαντέρ.

Προσεχώς...

Αθανασία / Πάνος Καρκανεβάτος

Οι απρόβλεπτοι δρόμοι της αγάπης.


Σκηνοθεσία:Πάνος Καρκανεβάτος
Σενάριο:Πάνος Καρκανεβάτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Δημήτρης Κατσαΐτης
Μοντάζ:Γιάννης Χαλκιαδάκης
Ήχος:Βαγγέλης Ζέλκας
Μουσική:Γιώργος Ανδρέου
Σκηνικά:Kenny Mac Lellan
Κοστούμια:Kenny Mac Lellan
Με τους:Robert Thomson (Μάνος), Μαρίνα Καλογήρου (Αθανασία), Σταυρούλα Λογοθέτη (Αθανασία), Γιώργος Καραμίχος (Χρήστος), Marina Koem (Angela), Βαγγέλης Μουρίκης (Μιχάλης), Αγγελική Παπούλια (Γεωργία)
Παραγωγός:Πάνος Καρκανεβάτος
Παραγωγή:Verga Film Productions
Χώρα Παραγωγής:Ελλάδα
Συμπαραγωγή:ΕΚΚ, ΕΡΤ ΑΕ, Odeon, Filmnet, Graal (Ελλάδα), IFD (Ολλανδία- Βέλγιο), DMG (ΗΠΑ)
Φορμά:35mm, Έγχρωμο
Διάρκεια:5'
Έτος Παραγωγής:2008
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 - 24:00
Επιστροφή
Masterclasses
John Malkovich
132KB
Αlfonso Cuaron
157KB
David Strathairn & Chris Cooper
161KB
Diego Luna – Pablo Cruz
179KB
Joe Swanberg
160KB
John Sayles
185KB
Danny Glover
167KB
Jim Gianopulos
179KB
Internet Blogs
225KB

Industry Centre
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ