english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ημέρες Ανεξαρτησίας
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Focus

Σκηνοθεσία
Αθανάσιος Καρανικόλας

Φιλμογραφία
2000 The Forest (μμ ντοκ.)
2002 My Savior (μμ)
2003 Ice Cream (μμ ντοκ.)
2003 Lake (μμ)
2005 Best Worst Mistake (μμ ντοκ.)
2007 Elli Makra - 42277 Wuppertal

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967.

Διεθνές Διαγωνιστικό

Έλλη / Αθανάσιος Καρανικόλας

Η Έλλη είναι Ελληνίδα. Ζει στη Γερμανία από παιδί. Απ’ τη μια, δε θέλει να ζει, όπως οι αδελφές της, σ’ έναν απατηλό ελληνικό κόσμο κι απ’ την άλλη δε θέλει να γυρίσει στον βίαιο πρώην σύζυγό της. Είναι μπουχτισμένη. Όταν χάνει και την κακοπληρωμένη δουλειά της αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Tις τελευταίες μέρες πριν την αναχώρησή της, η απόφασή της δοκιμάζεται από διάφορες απροσδόκητες συναντήσεις. Η Έλλη δεν θέλει πλέον να συμβιβάζεται.


Σκηνοθεσία:Αθανάσιος Καρανικόλας
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Susanne Schüle
Μοντάζ:Monika Weber
Ήχος:Andreas Wölki
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Jutta Freyer
Κοστούμια:Marpa Schneider
Με τους:Άννα Λαλασίδου (Έλλη), Νίκη Παπαδοπούλου (Νίκη), Κυριακούλα Μπλούκου (Άννα), Αναστασία Αβενίδου-Bartram (Τασία), Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης (Τάκης), Γεώργιος Λαμπρέτας (Κώστας)
Παραγωγός:Titus Kreyenberg
Παραγωγή:Unafilm
Χώρα Παραγωγής:Γερμανία
Συμπαραγωγή:ZDF
Φορμά:35mm, Έγχρωμο
Διάρκεια:80'
Έτος Παραγωγής:2007
Πρόγραμμα Προβολών
OΛYMΠION:Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007 - 19:00
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2007 - 13:30
Επιστροφή
Masterclasses
John Malkovich
132KB
Αlfonso Cuaron
157KB
David Strathairn & Chris Cooper
161KB
Diego Luna – Pablo Cruz
179KB
Joe Swanberg
160KB
John Sayles
185KB
Danny Glover
167KB
Jim Gianopulos
179KB
Internet Blogs
225KB

Industry Centre
Agora

Balkan Fund

Crossroads

Salonica Studio


 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία



ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ