english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Μιλάγρος Μουμεντάλερ

Φιλμογραφία
2000 A que hora llega papá? (μμ)
2003 Cape Cod (μμ)
2003 El patio (μμ)
2005 Amancay (μμ)
2011 Abrir puertas y ventanas

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Αργεντινή το 1977. Έφυγε πολύ νωρίς για να ζήσει στην Ελβετία και αργότερα επέστεψε στο Μπουένος Άιρες, όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου και αποφοίτησε με δίπλωμα σκηνοθεσίας και πτυχίο παραγωγής ταινιών. Έχει γυρίσει αρκετές μικρού μήκους ταινίες, που επιλέχτηκαν και βραβεύτηκαν σε πολλά φεστιβάλ. Το Ήρθα να μείνω είναι η πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία.

Κυρίως πρόγραμμα

Ήρθα να μείνω / Μιλάγρος Μουμεντάλερ

Τρεις νεαρές αδελφές –η Μαρίνα, η Σοφία και η Βιολέτα– προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά το θάνατο της γιαγιάς τους, της γυναίκας που τις μεγάλωσε. Το σπίτι τους γίνεται το φόντο των συναισθημάτων και των συγκρούσεων που προκαλεί η απουσία της. Η θλίψη ανοίγει νέες προοπτικές για τη ζωή τους.


Σκηνοθεσία:Μιλάγρος Μουμεντάλερ
Σενάριο:Milagros Mumenthaler
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Martín Frias
Μοντάζ:Gion-Reto Killias
Ήχος:Henri Maïkoff
Κοστούμια:Françoise Nicolet
Με τους:María Canale (Marina), Martina Juncadella (Sofia), Ailín Salas (Violeta), Julián Tello (Francesco)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:The Match Factory GmbH, Germany T. +49 221 539 709-0 F. +49 221 539 709-10 info@matchfactory.de www.the-match-factory.com
Σχεδιασμός Παραγωγής:Sebastián Orgambide
Παραγωγός:Violeta Bava, David Epiney, Rosa Martínez Rivero, Eugenia Mumenthaler
Παραγωγή:Alina Film, Switzerland info@alinafilm.com www.alinafilm.com & Ruda Cine, Argentina ruda@rudacine.com.ar www.rudacine.com.ar
Χώρα Παραγωγής:Eλβετία-Αργεντινή
Συμπαραγωγή:Waterland Film (The Netherlands), Radio Télévision Suisse (Switzerland)
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:98'
Έτος Παραγωγής:2011
Χρυσή Λεοπάρδαλη Καλύτερης Ταινίας, Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού, Βραβείο FIPRESCI - Locarno IFF 2011
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 - 22:00 | ID:126
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011 - 15:45 | ID:243
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία