english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Κρίστοφερ Μπόε

Φιλμογραφία
1999 Obsession (μμ)
2000 Virginity (μμ)
2001 Anxiety (μμ)
2003 Reconstruction
2004 Visions of Europe: Europe Does Not Exist (επεισόδιο)
2005 Allegro
2006 Offscreen
2010 Everything Will Be Fine
2011 Beast

Βιογραφία
Αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Κινηματογράφου της Δανίας το 2001 με τη μικρού μήκους ταινία Anxiety. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Ερωτική αναπαράσταση απέσπασε τη Χρυσή Κάμερα στο Φεστιβάλ Καννών το 2003. Η δεύτερη ταινία του, Allegro (2005), έκανε πρεμιέρα στη Βενετία και προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς το 2006. Την ίδια χρονιά, ο Μπόε κέρδισε το Βραβείο Νέων Σκηνοθετών στο Φεστιβάλ Βενετίας για το Offscreen. Η τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του, Everything Will Be Fine (2010) παρουσιάστηκε στο «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών» του Φεστιβάλ Καννών. Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Alphaville Pictures Copenhagen.

Κυρίως πρόγραμμα

Κτήνος / Κρίστοφερ Μπόε

Ο Μπρούνο αγαπάει τη γυναίκα του, Μαξίν, αλλά η αγάπη και το σώμα του υπόκεινται σταδιακά σε μια αργή μεταμόρφωση. Κάτι αρχίζει να κινείται μέσα του και δεν είναι στο χέρι του να το σταματήσει. Γιατί δεν υπάρχει επιστροφή άπαξ και αρχίσεις να ανασκαλεύεις τη σκοτεινή πλευρά της αγάπης και ανακαλύπτεις ότι κρύβει δύναμη, επιθετικότητα και μίσος.


Σκηνοθεσία:Κρίστοφερ Μπόε
Σενάριο:Christoffer Boe
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Sophia Olsson
Μοντάζ:My Thordal
Ήχος:Morten Green
Μουσική:Sylvain Chauveau
Με τους:Nicolas Bro, Marijana Jankovic, Nikolaj Lie Kaas
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Alphaville Pictures Copenhagen ApS, Denmark T. +45 3391 9170 F. +45 3391 9186 office@alphavillepictures.com www.alphavillepictures.com
Παραγωγός:Tine Grew Pfeiffer
Παραγωγή:Alphaville Pictures Copenhagen ApS, Denmark
Χώρα Παραγωγής:Δανία
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:83'
Έτος Παραγωγής:2011
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 - 13:00 | ID:732
TΩNIA MAPKETAKH:Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 - 22:30 | ID:936
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία