english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Παναμπαρχόντα Ρεζάι

Φιλμογραφία
(επιλεκτική)
2004 Divine Light (μμ)
2005 Bride of Neynava (μμ)
2007 As Bright as Light (μμ ντοκ)
2007 As Solid as Mountain (μμ ντοκ)
2007 The Old Man and the Rail (μμ)
2007 A Light in the Fog
2008 Man of God (μμ ντοκ)
2008 Season of Union (μμ ντοκ)
2009 Lion of Desert (μμ ντοκ)
2011 Daughter...Father...Daughter

Βιογραφία
Γεννήθηκε στο Σαζάντ του Ιράν το 1977. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Σούρε της Τεχεράνης το 2000 με πτυχίο σκηνοθεσίας και καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Η καριέρα του ξεκίνησε με μια ποιητική φωτογραφική καταγραφή των διαφορετικών εθνοτικών ομάδων που ζουν στο Ιράν. Οι ταινίες του έχουν λάβει πολύ θετικές κριτικές και έχουν αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία.

Κυρίως πρόγραμμα

Κόρη...πατέρας...κόρη / Παναμπαρχόντα Ρεζάι

Η ταινία καταγράφει με ποιητικό τρόπο τη μοναχική ζωή τριών αδελφών που κατοικούν στις κεντροδυτικές περιοχές του Ιράν, όπου οι παραδόσεις τηρούνται ακόμη αυστηρά. Εκεί, οι περιστασιακές επισκέψεις των περιπλανώμενων εμπόρων αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα στη μονοτονία της καθημερινότητας.


Σκηνοθεσία:Παναμπαρχόντα Ρεζάι
Σενάριο:Panahbarkhoda Rezaee
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Mohammad Rassooli
Μοντάζ:Ghassem Khodabandehloo
Ήχος:Amirali Alaie
Μουσική:Omid Raeisdana
Κοστούμια:Leili Beikmohammadi
Με τους:Raya Nassiri, Reza Ahmadnia, Jamileh Rahimi, Khadijeh Rahimi, Hossein Rahimi
Παγκόσμια εκμετάλλευση:DreamLab Films, France Τ. +33 4 9338 7561 info@dreamlabfilms.com www.dreamlabfilms.com
Παραγωγός:Panahbarkhoda Rezaee Τ. +98 216657 1705 +98 91 2575 7019
Χώρα Παραγωγής:Ιραν
Φορμά:DVCam Έγχρωμο
Διάρκεια:70'
Έτος Παραγωγής:2011
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 - 17:30 | ID:454
TΩNIA MAPKETAKH:Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011 - 15:00 | ID:533
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία