english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Νταβίντ Ντούσα

Φιλμογραφία
2008 Distances (μμ)
2009 Wild Beast (μμ)
2009 Rushes Instables (ντοκ)
2009 The Riot of Emotions/Emeute des emotions (μμ)
2010 The Flowers of Evil/Fleurs du mal

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Βουδαπέστη, μεγάλωσε στη Σουηδία και στη Νότια Αφρική και σπούδασε κινηματογράφο στο Γκέτεμπoργκ. Έχει ταξιδέψει στην Ασία και στην Αφρική. Άρχισε να γυρίζει ταινίες το 2006. Οι μικρού μήκους ταινίες του έχουν βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ (Βραβείο UIP στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, Ευρωπαϊκό Βραβείο Κινηματογράφου, συμμετοχή στο Berlinale Talent Campus κ.ά.). Την περίοδο αυτή σκηνοθετεί ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων να επιφέρουν κοινωνική αλλαγή και προετοιμάζει τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, μια ιστορία ενηλικίωσης που οδηγεί στην επανάσταση.

Κυρίως πρόγραμμα

Τα άνθη του κακού / Νταβίντ Ντούσα

Οι γονείς της Αναχίτα, μιας νεαρής από την υψηλή κοινωνία της Τεχεράνης, τη στέλνουν στο Παρίσι για να την προστατεύσουν από την πολιτική βία που επικρατεί στο Ιράν. Εκεί η Αναχίτα ερωτεύεται τον Γκεκό, τον γκρουμ του ξενοδοχείου της. Μέσα από τη συνάντηση αυτών των νέων, η ταινία διερευνά την επίδραση που ασκεί το Διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα στην πολιτική αμφισβήτηση και στις προσωπικές επαναστάσεις των ανθρώπων.


Σκηνοθεσία:Νταβίντ Ντούσα
Σενάριο:David Dusa, Mike Sens, Raphaelle Maes, Louise Molière
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Armin Franzen
Μοντάζ:Yannick Coutheron, Nicolas Houver
Ήχος:Bruno Auzet
Κοστούμια:Ester Feliu
Με τους:Rachid Youcef (Gecko), Alice Bélaïdi (Anahita)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Sciapode, France T. +33 6 8164 8590 info@sciapode.net www.sciapode.net
Παραγωγός:Émilie Blézat
Παραγωγή:Sciapode T. +33 6 8164 8590 info@sciapode.net www.sciapode.net
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:98'
Έτος Παραγωγής:2010
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011 - 17:30 | ID:054
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011 - 15:15 | ID:823
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία