english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Ρολάντο Κόλλα

Φιλμογραφία
2000 Einspruch (μμ)
2001 Einspruch II (μμ)
2002 Oltre il confine
2002 Einspruch III (μμ)
2004 Einspruch IV (μμ)
2007 Einspruch V (μμ)
2007 The Other Half
2011 Summer Games

Βιογραφία
Γεννήθηκε στο Σάφχαουζεν της Ελβετίας το 1957 από γονείς Ιταλούς μετανάστες. Από το 1983 έχει ενεργή συμμετοχή στην εμπορική και εκπαιδευτική κινηματογραφική βιομηχανία ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Πολλές από τις ταινίες του, όπως το βραβευμένο Einspruch II, έχουν προβληθεί σε κινηματογραφικά φεστιβάλ σ’ όλο τον κόσμο. Eίναι ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Peacock και μέλος της Ελβετικής Ένωσης Σκηνοθετών.

Κυρίως πρόγραμμα

Καλοκαιρινά παιχνίδια / Ρολάντο Κόλλα

Η ιστορία ενός ενήλικου και ενός εφηβικού ζευγαριού κατά τη διάρκεια σύντομων καλοκαιρινών διακοπών κοντά στη θάλασσα. Παρά τις επανειλημμένες τους προσπάθειες για συμφιλίωση, οι γονείς του Νικ παραμένουν εγκλωβισμένοι σε μία επισφαλή αμοιβαία εξάρτηση, ενώ ο δωδεκάχρονος γιος τους προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα τραυματικά, βίαια ξεσπάσματα του πατέρα του, μέσα από παιχνίδια με άλλα παιδιά. Προσπαθεί να διδάξει τη συνομήλική του Μαρί, που υποφέρει από τη δική της σχέση με τον πατέρα της, πώς να μη νιώθει τίποτα. Τα Καλοκαιρινά παιχνίδια είναι μια γοητευτικά υποβλητική ταινία, που σκιαγραφεί τους δεσμούς μιας οικογένειας στο χείλος της κατάρρευσης, καθώς και τα πρώτα βήματα προς την ενηλικίωση.


Σκηνοθεσία:Ρολάντο Κόλλα
Σενάριο:Rolando Colla
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Lorenz Merz
Μοντάζ:Rolando Colla, Didier Ranz
Ήχος:Jürg Lempen
Μουσική:Bernd
Με τους:Fiorella Campanella (Marie), Armando Condolucci (Nic), Alessia Barela (Adriana), Antonio Merone (Vincenzo) Marco D’Orazi (Agostino)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Rezo Films, France T. +33 1 4246 4630 F. +33 1 4246 4082 infosrezo@rezofilms.com www.rezofilms.com
Σχεδιασμός Παραγωγής:Paola Genni
Παραγωγός:Elena Pedrazzoli, Amedeo Pagani, Ilann Girard
Παραγωγή:Peacock Films, Switzerland T. +41 44 422 4770 F. +41 44 422 9040 peacock@peacock.ch www.peacock.ch & Classic SRL (Italy) T. +39 6 855 3439 F. +39 6 855 3441 classic.storie@libero.it
Χώρα Παραγωγής:Ελβετία-Ιταλία
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:101'
Έτος Παραγωγής:2011
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011 - 22:00 | ID:026
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011 - 15:30 | ID:363
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία