english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Ντανιέλε Λουκέτι

Φιλμογραφία
1988 It’s Happening Tomorrow
1990 La settimana della sfinge
1991 Il portaborse
1993 Arriva la bufera
1994 L’unico paese al mondo (μμ)
1995 La scuola
1998 Little Teachers
2000 12 pomeriggi (ντοκ)
2003 Ginger and Cinnamon
2007 My Brother Is an Only Child
2010 La nostra vita

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Ρώμη το 1960. Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου Gaumont, όπου συμμετείχε στη δημιουργία της συλλογικής ταινίας Juke Box. Ως ηθοποιός, πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία White του Νάνι Μορέτι και το 1988 γύρισε την πρώτη του ταινία, It‘s Happening Tomorrow. Έχει σκηνοθετήσει πολλές βραβευμένες ταινίες, καθώς και αρκετά ντοκιμαντέρ και διαφημιστικά σποτ.

Κυρίως πρόγραμμα

Η ζωή μας / Ντανιέλε Λουκέτι

Ο Κλάουντιο, ένας οικοδόμος, δουλεύει σε μια οικοδομή στα προάστια της Ρώμης. Είναι τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του, που είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Ωστόσο, όταν ανακαλύπτει τη σορό ενός λαθρομετανάστη στα θεμέλια της οικοδομής και δεν το αναφέρει, φοβούμενος ότι θα χάσει τη δουλειά του αν οι εργασίες σταματήσουν, η απλή, χαρούμενη ζωή του αναστατώνεται. Θέλοντας με μανία να ξανακερδίσει τη ζωή του, ο Κλάουντιο μάχεται με πάθος κατά της αδικίας που του έτυχε. Η αγάπη και η υποστήριξη των φίλων και της οικογένειάς του, καθώς και το γέλιο των παιδιών του θα τον βοηθήσουν να θριαμβεύσει σε πείσμα των συνθηκών.


Σκηνοθεσία:Ντανιέλε Λουκέτι
Σενάριο:Daniele Luchetti, Sandro Petraglia, Stefano Rulli
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Claudio Collepiccolo
Μοντάζ:Mirco Garrone
Ήχος:Bruno Pupparo
Μουσική:Franco Piersanti
Κοστούμια:Maria Rita Barbera
Με τους:Elio Germano (Claudio), Raoul Bova (Piero), Isabella Ragonese (Elena), Luca Zingaretti (Ari), Stefania Montorsi (Loredana) Giorgio Colangeli (Porcari)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Celluloid Dreams, France T. +33 1 4970 0370 F. +33 1 4970 0371 info@celluloid-dreams.com www.celluloid-dreams.com
Σχεδιασμός Παραγωγής:Giancarlo Basili
Παραγωγός:Ricardo Tozzi, Giovanni Stabilini, Marco Chimenz
Παραγωγή:Cattleya, Italy T. +39 06 36 72 01 F. +39 06 36 72 050 info@cattleya.it www.cattleya.it & Babe Films, France
Χώρα Παραγωγής:Ιταλία-Γαλλία
Συμπαραγωγή:Rai Cinema (Italy)
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:98'
Έτος Παραγωγής:2010
Ασημένια Κορδέλα Καλύτερου Α΄Ανδρικού Ρόλου (Elio Germano), Ασημένια Κορδέλα Καλύτερου Β΄Ανδρικού Ρόλου (Luca Zingaretti), Ασημένια Κορδέλα Καλύτερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου (Isabella Ragonese), Ασημένια Κορδέλα Καλύτερου Ήχου- Italian National Syndicate of Film Journalists 2010, Βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου - Φεστ. Καννών 2010, Βραβείο David Καλύτερου Ήχου, Βραβείο David Καλύτερου Α΄Ανδρικού Ρόλου, Βραβείο David Σκηνοθεσίας David di Donatello Awards 2011, Italy
Πρόγραμμα Προβολών
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011 - 17:00 | ID:324
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 - 13:00 | ID:422
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία