english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Βενσάν Γκαρένκ

Φιλμογραφία
1992 Une vie à deux (μμ)
1994 Vita Sexualis (μμ)
2001 Dernière séance (μμ)
2001 Let’s Dance: Nougzar in Georgia (μμ ντοκ)
2008 Comme les autres
2011 Guilty

Βιογραφία
Σπούδασε σκηνοθεσία στη Σχολή La fémis στο Παρίσι. Έχει σκηνοθετήσει πολυάριθμες τηλεοπτικές σειρές, καθώς και αρκετές μικρού μήκους ταινίες και ντοκιμαντέρ, ανάμεσά τους τα Vita Sexualis και Dernière séance. Οι ταινίες μυθοπλασίας του είναι το Baby Love και το Ένοχος, που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Κυρίως πρόγραμμα

Ένοχος / Βενσάν Γκαρένκ

Η αληθινή ιστορία του Αλέν Μαρεκό και της γυναίκας του, που τους συνέθλιψε ανελέητα μια από τις σημαντικότερες δικαστικές πλάνες της εποχής μας, η υπόθεση Ουτρό. Το 2001, συνελήφθησαν μαζί με 12 ακόμη άτομα, κατηγορούμενοι για ειδεχθείς πράξεις παιδοφιλίας, τις οποίες δεν διέπραξαν ποτέ. Οι Μαρεκό θα βρεθούν στην κάθοδο προς την κόλαση, θύματα ενός απίστευτα άδικου και απάνθρωπου δικαστικού συστήματος.


Σκηνοθεσία:Βενσάν Γκαρένκ
Σενάριο:Vincent Garenq, βασισμένο στο βιβλίο του Alain Marécaux
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Renaud Chassaing
Μοντάζ:Dorian Rigal- Ansous
Ήχος:Pascal Jasmes, Aymeric Devoldere, Philippe Amouraux
Μουσική:Klaus Badelt
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Patrick Schmitt
Κοστούμια:Fanny Drouin
Με τους:Philippe Torreton (AlainMarécaux), Wladimir Yordanoff (δικηγόρος), Noémie Lvovsky (Edith Marécaux)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Films Distribution, France T. +33 1 5310 3399 F. +33 1 5310 3398 info@filmsdistribution.com www.filmsdistribution.com
Παραγωγός:Christophe Rossignon, Philip Boëffard
Παραγωγή:Nord-Ouest Films T. +33 1 5320 4720 F. +33 1 5320 4721 info@artemisproductions.com www.nord-ouest.fr
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:101'
Έτος Παραγωγής:2011
Βραβείο «Label Europa Cinemas» - Φεστιβάλ Βενετίας 2011
Πρόγραμμα Προβολών
TZON KAΣΣABETHΣ:Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 - 22:00 | ID:156
OΛYMΠION:Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 - 23:15 | ID:417
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία