english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Μπρυνό Ντυμόν

Φιλμογραφία
1997 The Life of Jesus
1999 Humanity
2003 Twentynine Palms
2006 Flanders
2009 Hadewijch
2011 Hors Satan

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Γαλλία το 1958. Έχει σκηνοθετήσει πέντε μεγάλου μήκους ταινίες – όλες τους στο μεταίχμιο μεταξύ ρεαλιστικού δράματος και αβανγκάρντ. Δύο από τις ταινίες του, το Humanity και το Flanders, απέσπασαν το Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών.

Ειδικές προβολές

Έξω Σατανά / Μπρυνό Ντυμόν

Στην άκρη της Μάγχης, στην Κοτ Ντ’Οπάλ, κοντά σ’ ένα χωριουδάκι με τους αμμόλοφους και τα βαλτοτόπια του, ζει ένας παράξενος τύπος που κάπως επιβιώνει, λαθροθηρεύει, προσεύχεται και ανάβει φωτιές. Ένας περιπλανώμενος, που εμφανίζεται από το πουθενά και που με μια του ανάσα ξορκίζει το κακό από ένα χωριό στοιχειωμένο από το Σατανά και βγάζει τον κόσμο έξω από το Σατανά.


Σκηνοθεσία:Μπρυνό Ντυμόν
Σενάριο:Bruno Dumont
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Yves Cape
Μοντάζ:Bruno Dumont, Basile Belkhiri
Ήχος:Philippe Lecoeur
Κοστούμια:Alexandra Charles
Με τους:David Dewaele (ο τύπος), Alexandra Lematre (το κορίτσι), Valerie Mestdagh (η μητέρα), Sonia Barthelemy (η μητέρα του παιδιού), Juliette Bacquet (το παιδί), Christophe Bon (ο φύλακας), Dominique Caffier (ο άντρας με το σκύλο), Aurore Broutin (ταξιδιώτης με σακίδιο)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Pyramide International, France T. +33 1 4296 0220 F. +33 1 4020 0551 www.pyramidefilms.com, Yoann Ubermulhin yoann@pyramidefilms.com, Lucero Garzon lgarzon@pyramidefilms.com
Παραγωγός:Jean Brehat, Rachid Bouchareb, Muriel Merlin
Παραγωγή:3B Productions, France T. +33 1 4313 1060 contact@3b-productions.com
Χώρα Παραγωγής:Γαλλία
Συμπαραγωγή:CRRAV Nord-pas de callais le fresnoy, Studio National des arts contemporains
Φορμά:Digibeta Έγχρωμο
Διάρκεια:109'
Έτος Παραγωγής:2011
Πρόγραμμα Προβολών
ΦPINTA ΛIAΠΠA:Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011 - 23:00 | ID:247
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 - 22:00 | ID:926
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία