english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Καταλίν Μιτουλέσκου

Φιλμογραφία
2000 Bucuresti-Wien, 8-15
2002 17 Minutes Late (μμ)
2004 Traffic (μμ)
2006 The Way I Spent the End of the World
2008 O zi buna de plaja (μμ)
2010 Muzica in Sange (μμ)
2011 Loverboy

Βιογραφία
Γεννημένος στο Βουκουρέστι το 1972, σπούδασε σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου του Βουκουρεστίου, απ’όπου αποφοίτησε το 2001. Έχει σκηνοθετήσει βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες, όπως το Traffic, διαφημιστικά σποτ και βιντεοκλίπ. Η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, The Way I Spent the End of the World, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού του τμήματος «Ένα κάποιο βλέμμα» στο Φεστιβάλ Καννών το 2006. Είναι ιδρυτής της Strada Film, η οποία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην αγορά της Ρουμανίας.

Kυρίως πρόγραμμα

Ο αγαπητικός / Καταλίν Μιτουλέσκου

Ο Λούκα είναι είκοσι ετών και ζει σε μία μικρή πόλη στην όχθη του Δούναβη. Αποπλανά κορίτσια και στη συνέχεια τα προωθεί σ’ένα δίκτυο εμπορίου λευκής σαρκός στη Μαύρη Θάλασσα. Η ζωή του μοιάζει να αλλάζει όταν γνωρίζει τη Βέλι. Ο ξαφνικός θάνατος μιας πρώην φιλενάδας του και ο νέος έρωτάς του για τη Βέλι τον κάνουν ν’αναρωτηθεί αν πρέπει να συνεχίσει να ζει έτσι.


Σκηνοθεσία:Καταλίν Μιτουλέσκου
Σενάριο:Cătălin Mitulescu, Bogdan Mustata, Bianca Oana
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Marius Panduru
Μοντάζ:Cristiana Ionescu, Stefan Ioan Tatu
Ήχος:Thomas Huhn
Μουσική:Pablo Malaurie
Κοστούμια:Chinyere Eze, Augustina Stanciu
Με τους:George Piştereanu (Luca), Ada Condeescu (Veli), Ion Besoiu (Bunicul), Clara Vodă (Doamna Savu), Bogdan Dumitrache (Dumitrache), Coca Bloos (Ramona), Remus Mărginean (Toader), Alexandru Mititelu (Zvori), Adina Galupa (Dani)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Celluloid Dreams, France T. +33 1 4970 0370 F. +33 1 4970 0371 info@celluloid-dreams.com www.celluloid-dreams.com
Σχεδιασμός Παραγωγής:Daniel Raduta
Παραγωγός:Daniel Mitulescu, Cătălin Mitulescu, Marcian Lazar
Παραγωγή:Strada Film T. +40 21 411 8099 F. +40 21 411 8099 contact@stradafilm.ro www.stradafilm.ro
Χώρα Παραγωγής:Ρουμανία-Σουηδία-Σερβία
Συμπαραγωγή:Film i Väst (Sweden) & The Chimney Pot (Serbia)
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:94'
Έτος Παραγωγής:2011
Το σχέδιο σεναρίου της ταινίας βραβεύτηκε στο 4ο Balkan Fund στο 47ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2006
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 - 20:30 | ID:765
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 - 20:30 | ID:965
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία