english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Τούντορ Τζούρτζου

Φιλμογραφία
1993 Vecini (μμ)
2001 Popcorn Story (μμ)
2006 Legaturi bolnavicioase/Love Sick
2008 Weddings, Music and Videotapes (ντοκ)
2011 Superman, Spiderman sau Batman (μμ)

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1972 στη Ρουμανία. Έχει σκηνοθετήσει πολλά ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους ταινίες και βιντεοκλίπ. Διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Ρουμανικής Τηλεόρασης από το 2005 έως το 2007. Είναι ιδρυτής της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής Librafilm, καθώς και εμπνευστής και πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τρανσιλβανίας.

Tαινίες μικρού μήκους

Σούπερμαν, Σπάιντερμαν ή Μπάτμαν / Τούντορ Τζούρτζου

Ο Άρον, ένα πεντάχρονο αγόρι, ξεκινά με τον ανήσυχο πατέρα του ένα ταξίδι, στο τέλος του οποίου ελπίζει να σώσει, σαν τους ήρωες των κόμιξ που διαβάζει, τη μητέρα του που υποφέρει από την καρδιά της.


Σκηνοθεσία:Τούντορ Τζούρτζου
Σενάριο:Tudor Giurgiu
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Adrian Silisteanu
Μοντάζ:Eugen Kelemen
Ήχος:Florin Tabacaru
Με τους:Bogdan Zsolt, Aaron Serban, Ovidiu Crisan, Elena Ivanca
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Libra Film Productions, Romania T. +40 21 326 6480 F. +40 21 326 6480 office@librafilm.net www.librafilm.net
Παραγωγός:Bogdan Craciun
Παραγωγή:Libra Film Productions T. +40 21 326 6480 F. +40 21 326 6480 office@librafilm.net www.librafilm.net
Χώρα Παραγωγής:Ρουμανία
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:11'
Έτος Παραγωγής:2011
Διεθνής Πρεμιέρα
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 - 18:00 | ID:464
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 - 18:00 | ID:964
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία