english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Τζόσουα Μάρστον

Φιλμογραφία
1998 Bus to Queens (μμ)
2004 Maria Full of Grace
2008 Bitter Memories (μμ)
2009 New York, I Love You
2011 The Forgiveness of Blood

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Σικάγο και στη συνέχεια έλαβε πτυχίο σκηνοθεσίας από τη Σχολή Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Έχει σκηνοθετήσει πολλές βραβευμένες μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες, καθώς και τηλεοπτικές σειρές. Οι ταινίες του πρόσφατα συμπεριλήφθηκαν στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Ειδική προβολή

Η συγχώρεση του αίματος / Τζόσουα Μάρστον

Οι ζωές του Νικ, ενός έφηβου, και της Ρουντίνα, της μικρότερης αδελφής του, διαταράσσονται, όταν ένας φόνος εμπλέκει την οικογένειά τους σε μία βεντέτα. Αυτό το αρχαίο έθιμο έχει ως αποτέλεσμα να επιβληθεί στον Νικ, καθώς και στα άλλα αρσενικά μέλη της οικογένειάς του, κατ’ οίκον περιορισμός, γεγονός που εκτροχιάζει ξαφνικά το μέλλον του. Η οικογένεια εξαρτάται πλέον απ’ τη Ρουντίνα, η οποία βρίσκεται, απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, επιφορτισμένη με το καθήκον να τους βοηθάει να κερδίζουν τα προς το ζην. Στο μεταξύ, η οργή και απόγνωση του Νικ απειλούν να τον κατακλύσουν. Μέσα στην απελπισία του, επινοεί ένα σχέδιο που θα βάλει τέλος στον περιορισμό του – ένα σχέδιο, όμως, που μπορεί να του κοστίσει τη ζωή.


Σκηνοθεσία:Τζόσουα Μάρστον
Σενάριο:Joshua Marston,Andamion Murataj
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Rob Hardy
Μοντάζ:Malcolm Jamieson
Ήχος:Abigail Savage, Tom Efinger
Μουσική:Jacobo Lieberman, Leonardo Heiblum
Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Tommaso Ortino
Με τους:Tristan Halilaj (Nik), Sindi Laçej (Rudina), Refet Abazi (Mark), Ilire Vinca Çelaj (Drita)
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Fandago Portobello Sales, UK T. +44 207 605 1396 F. +44 207 605 1391 sales@fandangoportobello.com
Παραγωγός:Paul S. Mezey
Παραγωγή:Journeyman Pictures T. +1 212 989 1038 F. +1 212 989 3907 info@journeyman-pictures.com www.journeyman-pictures.com
Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ-Αλβανία-Δανία-Ιταλία
Φορμά:35mm Έγχρωμο
Διάρκεια:108'
Έτος Παραγωγής:2010
Αργυρή Άρκτος Καλύτερου Σεναρίου και Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής - Φεστιβάλ Βερολίνου IFF 2011
Πρόγραμμα Προβολών
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 - 23:00 | ID:167
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ:Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011 - 20:30 | ID:365
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία