english αρχική επικοινωνία πλοήγηση συνδέσεις        Επιστροφή στο www.filmfestival.gr  
 Επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα
 Ανοιχτοί Ορίζοντες
 Ελληνικές Ταινίες
 Ματιές στα Βαλκάνια
 Πειραματικό Φόρουμ
 Νεανική Οθόνη
 Βραβευμένες Ταινίες Μικρού Μήκους

Σκηνοθεσία
Κωνσταντίνος Γιάνναρης

Φιλμογραφία
1989 Ο Ζαν Ζενέ είναι νεκρός (μμ)
1989 Η εκδίκηση της ντίσκο (μμ)
1990 Σιωπές (μμ)
1990 Τρώες (μμ)
1991 Ζήτημα ζωής και θανάτου (μμ)
1991 Caught Looking (μμ)
1991 North of Vortex (μμ)
1991 Έλληνες (TV) (μμ)
1992 Απεγνωσμένη ζωή: Οι ταινίες του Πιερ Πάολο Παζολίνι (μμ)
1995 Μια θέση στον ήλιο (μμ)
1995 Κοντά στον Παράδεισο
1998 Από την άκρη της πόλης
2001 Δεκαπενταύγουστος
2004 Όψεις της Ευρώπης: Χώρος για όλους (μμ) (απόσπασμα)
2005 Όμηρος
2008 Gender Pop
2011 Man at Sea

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Αυστραλία. Σπούδασε ιστορία και οικονομικά, αλλά τα εγκατέλειψε για να γίνει αυτοδίδακτος κινηματογραφιστής. Οι ταινίες του, μικρού και μεγάλου μήκους, έχουν διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ, όπως στις Κάννες (Χρυσή Κάμερα στο «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών») και στο Βερολίνο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Γιάνναρη

Όψεις της Ευρώπης: Χώρος για όλους / Κωνσταντίνος Γιάνναρης

Ένα μωσαϊκό ανθρώπων από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές ζωές, διαφορετικούς στόχους, κι έναν κοινό τόπο κατοικίας. Έχει όμως η Ελλάδα χώρο για όλους; (Επεισόδιο του Όψεις της Ευρώπης: 25 σκηνοθέτες, 25 χώρες)


Σκηνοθεσία:Κωνσταντίνος Γιάνναρης
Σενάριο:Κωνσταντίνος Γιάνναρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Οδυσσέας Παυλόπουλος
Μοντάζ:Mike Minakiotis
Ήχος:Νίκος Παπαδημητρίου
Μουσική:Άκης Δαούτης
Παγκόσμια εκμετάλλευση:Zentropa Entertainments 7, Denmark T. +45 3678 0055 F. +45 3678 0077 receptionen@filmbyen.com www.zentropa.dk
Ελληνική διανομή:Inkas Films Productions Τ. +30 210 8843 661 F. +30 210 8234 181 inkas@hol.gr www.inkasfilms.com
Παραγωγός:Λιλέτ Μπόταση, Mikael Olsen
Συμπαραγωγοί:Meinolf Zurhorst
Παραγωγή:Zentropa Entertainments 7 & ZDF in collaboration with ARTE
Χώρα Παραγωγής:Δανία-Ελλάδα-Γαλλία-Γερμανία
Συμπαραγωγή:Danish Film Institute
Φορμά:DigiBeta Έγχρωμο
Διάρκεια:6'
Έτος Παραγωγής:2004
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH:Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 - 15:00 | ID:133
TΩNIA MAPKETAKH:Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 - 22:30 | ID:636
Επιστροφή
Χορηγοί








 
 Αναζήτηση
Θέματα  
Σκηνοθέτης
Ταινία